BiB DE CO-CREATOR!

Onderscheidende co-packer…

Al meer dan 25 jaar is BiB co-packer én co-creator van spraysystemen op basis van natuurlijke druk, zonder drijfgas. In samenwerking met professionele afnemers ontwikkelt BiB drijfgasloze spraysystemen die zich onderscheiden in de markt.

Handig, veilig, opvallend en duurzaam. De veelzijdige Bag-on-Valve Aerosols zijn inzetbaar voor een brede range eindproducten met verschillende viscositeit, zoals crèmes, lotions, gels, alcohol- of wateroplossingen, vetten en oliën. BiB Spray Solutions worden toegepast in uiteenlopende marktsegmenten, waaronder cosmetica, farmaceutica, dierverzorging, plantbescherming, household care, outdoorproducten, automotive en industriële producten.

Fullservice-concept

BiB biedt een fullservice-concept en heeft alle expertise voor het gezamenlijk ontwikkelen van spraysystemen in huis. Van het uitwerken van een idee en het mengen van een product tot en met het afvullen en de distributie. Een modern lab met hoogwaardige afvul- en controleapparatuur, waaronder HPLC, begeleidt het hele ontwikkelingstraject en meng- en afvulproces. De producten worden met Zwitserse precisie afgevuld op state-of-the-art afvullijnen.

Kortom, BiB levert outstanding spray solutions met unique selling propositions.