Bag-on-Valve Instant Foam Technology

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling in eigen laboratoria, is BiB Production & Packaging er in geslaagd een unieke feature aan de Bag-on-Valve techniek toe te voegen. BiB Production & Packaging heeft namelijk de Bag-on-Valve Instant Foam Technology ontwikkeld die de spuitbus in staat stelt om het product te laten schuimen. Met alle voordelen die Bag-on-Valve biedt, dus bijvoorbeeld zonder drijfgassen of conserveringsmiddelen.

Als concrete toepassing biedt BiB Production & Packaging het patent pending Sunfoam aan. Een spuitbus met zonnebrand mousse. Een aantal van de vele voordelen:

  • De zonnebrand mousse laat zich veel gemakkelijker over de huid uitsmeren dan conventionele zonnebrand crème en is daardoor aangenamer, beter en veiliger
  • De spuitbus is 360° draaibaar en dus vanuit alle hoeken en standen te gebruiken
  • De spuitbus gaat voor 99,9999% leeg
  • Pompen of schudden voor gebruik is niet nodig
  • Aangename, fluweelzachte mousse
  • De spuitbus is hermetisch afgesloten. Lekken en contaminatie zijn dus onmogelijk

De Sunfoam voldoet aan de laatste Colipa richtlijnen voor sun care, zorgt voor een goede UVA-UVB balans, is water resistent en beschikbaar in factor 10, 15, 20, 25, 30 en 50+. Bovendien is er een after sun beschikbaar.

Uiteraard is deze Bag-on-Valve Instant Foam technology ook uitermate interessant voor toepassing met eigen producten, voor bijvoorbeeld haarverzorging, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leave a reply