BiB Production & Packaging b.v.

 

Randweg 7
6045 JK Roermond
The Netherlands

Tel +31 (0)475 323173
Email info@bibproduction.nl

Bag-on-Valve Instant Foam Technology

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling in eigen laboratoria, is BiB Production & Packaging er in geslaagd een unieke feature aan de Bag-on-Valve techniek toe te voegen. BiB Production & Packaging heeft namelijk de Bag-on-Valve Instant Foam Technology ontwikkeld die de spuitbus in staat stelt om het product te laten schuimen. Met alle voordelen die Bag-on-Valve biedt, dus bijvoorbeeld zonder drijfgassen of conserveringsmiddelen.

Als concrete toepassing biedt BiB Production & Packaging het patent pending Sunfoam aan. Een spuitbus met zonnebrand mousse. Een aantal van de vele voordelen:

  • De zonnebrand mousse laat zich veel gemakkelijker over de huid uitsmeren dan conventionele zonnebrand crème en is daardoor aangenamer, beter en veiliger
  • De spuitbus is 360° draaibaar en dus vanuit alle hoeken en standen te gebruiken
  • De spuitbus gaat voor 99,9999% leeg
  • Pompen of schudden voor gebruik is niet nodig
  • Aangename, fluweelzachte mousse
  • De spuitbus is hermetisch afgesloten. Lekken en contaminatie zijn dus onmogelijk

De Sunfoam voldoet aan de laatste Colipa richtlijnen voor sun care, zorgt voor een goede UVA-UVB balans, is water resistent en beschikbaar in factor 10, 15, 20, 25, 30 en 50+. Bovendien is er een after sun beschikbaar.

Uiteraard is deze Bag-on-Valve Instant Foam technology ook uitermate interessant voor toepassing met eigen producten, voor bijvoorbeeld haarverzorging,  gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.